Forum for Japanese People (o^.^o)
No wiêc tak^^ Moim ulubionym zespo³em, który zawsze bêdzie ponad wszytkimi jest The GazettE dlatego te¿ to ich fotki pozwoli³em sobie tu zamie¶ciæ^^ Na poczatek kilka moich ulubionych^^
Lubiê ten ich styl...Kiedy¶ te¿ chcia³em tak siê ubieraæ, ale to trudniejsze niz my¶la³emXD tak wiêc...zrezygnowa³em...
Kai i UruXD takiego po³±czenia jeszcze nie widzia³em, chocia¿ widywa³em naprawdê ró¿ne^^ Strasznie podoba mi siê ten ic nowy, 'Hyenowski' styl^^
Aoi i Reita^^ Nie ma to jak duet gitary i basu(o*.*o) chocia¿..Ja tam wola³bym byæ jak Ruki^^
A to moje ulubione zdjêcie: Popularna 'parka' Idealnie wspó³graj± ich gitary...Ach! Mistrzostwo ¶wiata...
Nie by³bym sob±, gdybym nie zamie¶ci³ mojego idola nad idolami - Rukiego^^ Bez niego nei by³bym dzisiaj tym kim jestem, a GazettE straci³oby na znaczeniu...NIECH NAM ¯YJE RUKI 100 LAT I WIÊCEJ (o^.^o)!!!
wk³adajcie w ten temat wasze ulubione fotki The GazettE^^
I'm a real User(o^_^o)!!!
No no no kolejna cecha wspólna xD te¿ kocham The Gazette ponad wszystko inne^^
Byæ moze dlatego zaliczani s± do wielogatunkowego INDIES;) PS Company zbiera samych indywidualistów, którzch nei mozan podpisaæ pod ¿aden styl...
A oto mój IDOL i WZRÓ DO NA¦LADOWANIA je¶li chodzi o Bas^^ Reita-san^^
Prawda ¿e ³adne zdjêcie^^?
Z tym Basem wygl±da naprawde fajnie^^
Ostatnio edytowany przez ivette (2007-07-23 20:27:24)
You Know me a Little (o^.~o)!
Mnie najbardziej podoba siê za¿y³o¶æ ch³opaków na scenie - przynajmneij widaæ, ¿e s± kumplami^^ Bo niektóre zespo³y kumpluj± isê tylko 'na pokaz' ..Nietety...
A mnie najbardziej podoba siê seria COCKROACHów;)
szczególnie ubranko Rukiego - takie pomys³owe i zarazem groteskowe ^^ Piêeeeeeekne^^
Bardzo mu ³adnie w czerwnym, nieprawda¿?^^
You Know me a Little (o^.~o)!
Najnowsze i zarazem najfajnejsze ich zdjêcie;)