Forum for Japanese People (o^.^o)
No więc tak^^ Moim ulubionym zespołem, który zawsze będzie ponad wszytkimi jest The GazettE dlatego też to ich fotki pozwoliłem sobie tu zamieścić^^ Na poczatek kilka moich ulubionych^^
Lubię ten ich styl...Kiedyś też chciałem tak się ubierać, ale to trudniejsze niz myślałemXD tak więc...zrezygnowałem...
Kai i UruXD takiego połączenia jeszcze nie widziałem, chociaż widywałem naprawdę różne^^ Strasznie podoba mi się ten ic nowy, 'Hyenowski' styl^^
Aoi i Reita^^ Nie ma to jak duet gitary i basu(o*.*o) chociaż..Ja tam wolałbym być jak Ruki^^
A to moje ulubione zdjęcie: Popularna 'parka' Idealnie współgrają ich gitary...Ach! Mistrzostwo świata...
Nie byłbym sobą, gdybym nie zamieścił mojego idola nad idolami - Rukiego^^ Bez niego nei byłbym dzisiaj tym kim jestem, a GazettE straciłoby na znaczeniu...NIECH NAM ŻYJE RUKI 100 LAT I WIĘCEJ (o^.^o)!!!
wkładajcie w ten temat wasze ulubione fotki The GazettE^^
I'm a real User(o^_^o)!!!
No no no kolejna cecha wspólna xD też kocham The Gazette ponad wszystko inne^^
Być moze dlatego zaliczani są do wielogatunkowego INDIES;) PS Company zbiera samych indywidualistów, którzch nei mozan podpisać pod żaden styl...
A oto mój IDOL i WZRÓ DO NAŚLADOWANIA jeśli chodzi o Bas^^ Reita-san^^
Prawda że ładne zdjęcie^^?
Z tym Basem wygląda naprawde fajnie^^
Ostatnio edytowany przez ivette (2007-07-23 20:27:24)
You Know me a Little (o^.~o)!
Mnie najbardziej podoba się zażyłość chłopaków na scenie - przynajmneij widać, że są kumplami^^ Bo niektóre zespoły kumplują isę tylko 'na pokaz' ..Nietety...
A mnie najbardziej podoba się seria COCKROACHów;)
szczególnie ubranko Rukiego - takie pomysłowe i zarazem groteskowe ^^ Pięeeeeeekne^^
Bardzo mu ładnie w czerwnym, nieprawdaż?^^
You Know me a Little (o^.~o)!
Najnowsze i zarazem najfajnejsze ich zdjęcie;)