Forum for Japanese People (o^.^o)
Hello,Hi, Bon Jour (o^.^o)!!!
Witam serdecznie i odrazu się przedstawiam^^
Na imię mi Ivy i urodziłem się 05 lipca 16 lat temu w Tokyo^^ Jestem Bi. Moje ulubione jedzonko..hmmm? Kuleczki ryżowe...Nie lubę obżartuchów (>.<), papierosów NIE POTRZEBUJĘ PALIĆ/czyt. Nie lubięXD pozatym...Moje ulubione barwy to czerwony, bordowy, fioletowy, czarny i złoty^^Coś jeszcze..Hmm...mam pieska/suczkę Ganbę i niestety kompletny brak rodzeństwaXD... co czasem w dzieciństwie mocno mi doskwierało...To chyba wszystko z rzeczy niezbednych i podstawowych^^ Jeśli macie pytania, tradycyjnie prosze o nie (^^) Oyaaaaaaaaaaasumi^^
Bo w naszej SLODKIEJ FRANCJI w której spędziliśmy cudowne trzy miesiące Tak na mnei mówili^^ szczególnie śliczne francuzeczki^^ (@^.^@)!!! <RUMIENIEC>
I'm a new face (o^,^o)!
Ivette? hmm ładnie;) ale to brzmi strasznie dziewczęco... bez urazy oczywiście bo nie chciałam...
I'm a real User(o^_^o)!!!
fajnie Ivette<<3... zapytaj sie swoich francuzeczek jak by brzmiało w ich usteczkach moje imie to sie bede kumplom chwalić że do fancji mnie kosmici przez pomyłkę porwali xDD
Ja też nie lubie obżartuchów i petów chociaż pety pale sam nie wiem dlaczego, skoro ich nie lubie... v.v"" ? hmm... zastanówmy się...
hehehe myślę, że co do francuzek, chyba pozostały we francji, wiec z twoich wkrętów nici, Danchou xD
Ivy -
Swoją drogą ładny skrót, jeśli można skrótem nazwać ;]
A suczka jakiej rasy?
Co do złotego - dogadałbyś się z Rukim i Mikaru, choć z mikaru to się pewnie dogadujecie...;]
I'm a real User(o^_^o)!!!
Hellllllllllllllllllllllllllllllllllo desu^^
Witaj Ivy (o*.*o) DIO~DISTRAUGHT OVERLORD - coraz popularniejsze^^
REKLAMA
------------------------------------------------------------------------------------------
'Congratulations!!! You are 99 999 999 visitor! YOU WON!!! '
'click here to claim '
' '
' '
------------------------------------------------------------------------------------------
You Know me a Little (o^.~o)!
Witaj Ivy^^ sporo o tobie słyszałam od mojej przyjaciółki.^^ Historia waszej miłości jest dość nie typowa ;)