Forum for Japanese People (o^.^o)
Strony: 1
You Know me a Little (o^.~o)!
Let me Die...When I'll feel bad, my sorrow, Lonely, in blood...
In the Dark room of my things...With my pain...With my own...
Let Me Die, but...Before I Die, Let me set Free! Just Free!
Free of problems, free form shadows and shallow souls...
Let me Die in peace.
Mam na imię Satsuki i od dziś przyłanczam się do waszej 'społeczności'...
Mam 21 lat i od urodzenia mieszkam w przepięknym i jakże kochanym przeze mnie Tokyo.
Nigdy nie opuszczę tego miejsca...Będę tu aż do śmierci, wiem to.
Wychowałem się w wysoko postawionej rodzinie, ale to nie sprawiło, że jestem zgorzkniały
i zimny...Mam nadzieję...Wszyscy mówią mi, że jestem niepokorny, kroczę swoimi ścieżkami, ale przy tym wszystkim zachowuję isę jak gentelman...Mam nadzieję, że to prawda, gdyż mogę opierać się tylko na opinii przyjaciół, bowiem nie można ocenić się samemu... WIDZIMY WTEDY OBRAZ ZAMAZANY, nie realny.
Jeśli chodzi o barwy dominujące w moim życiu, to zdecydowanie jest to Czerń i Biel. Dwa podstawowe, a jakże różne kolory...Biel (czystość, delikatność, lekkość, nieśmiałość, zwiwność, romantyczność) Czerń (tajemnica, zmysłowość, ponęta, bunt, niespokojność, głębia)
Posiadam dwojkę rodzeństwa: Dwóch młodszych ode mnie braci: Rukę (młodszy o dwa lata) i Jyou (młodszy o cztery lata) Nie posaidam sióstr...
Do dodania pozostała mi kwestia muzyki...Słucham głównie cieżkich zespołów, jak również ballad...a są to:
-Lareine
-Versailles
-D'espairs Ray
-Screw
-Lynch
-Unsraw
-Lulu
-Phantasmagoria
-The Gazette
-X-Japan (po cześci - głównie ballady)
-Vidoll (ze wzgledu na niesamowity wokal Juiego)
-Wizard (ciekawy wokal)
-Panic Channel (po części)
-12012
-Cannival Method
-D
-Blood
-Dio~Distraught Overlord
-Dir En Grey
-Duel Jewel
-Exist Trace
-Nightmare
-Sectmateria
-Ghost
-Izabel Varosa
-LAM
-Siva
orjentacja: Bi
Jeśli chodzi o podstawowe informacje, to chyba wszystko. Chętnie odpowiem na pytania, jeśli są^^
Ostatnio edytowany przez anima mundi (2007-08-30 08:04:01)
Witaj Satsuki! Oczywiście ze jesteś gentelmanem^^ mało kto teraz całuje kobiety po rączkach:) a to bardzoo fajne, a tak poza tym fajnie że jesteś. Wiedziałam że dotrzymujesz słowa;) Ładne zdjęcie^^
Ostatnio edytowany przez MiKO (2007-07-31 21:52:02)
I'm a real User(o^_^o)!!!
Witaj Satsuki^^ <cmok><cmok>:P;*
Witaj Satsuki:*<hugs & kiss> Wiesz zaliczasz się do grona wokalistów których sobie najbardziej cenię;)
I'm a real User(o^_^o)!!!
Witaj Satsuki^^ Fajnie że wpadłeś;)
znam cię cholera... RentreR? o ja... same śławy, a ja jeden taki... xD
Witaj braciszku:* fajnie że jesteś^^
Witaj Satsuki^^ Mam nadzieję, że kiedyś zagramy na wspólnej scenie...TO TAKIE MOJE CICHE MARZENIE;)
Salut Satsuki-sama!
widzę, że lubisz wiele zespołów, które podobają się i mnie, brakuje tylko rentrer en soi ^~
Ten kawałek tekstu, który napisałeś... co to za tekst?
Strony: 1