Forum for Japanese People (o^.^o)
I'm a real User(o^_^o)!!!
Zamieszczam ich zdjêcia, nie tylk odlatego, ¿e ich lubiê, ale przede wszystki mdlatego aby pokazaæ wam odmienno¶æ ich stylu...Bardzo mi siê podoba...Jest taki wyj±tkowy...Pozatym..My¶lê ¿e ja i Satsuki (Vo.) mamy wiele wspólnego...Co¶ poza tym, ¿e jestesmy arystokratami...
To do¶æ stare zdjêcie...Satsuki zmieni³ juz fryzurê, ale nadal bêde upiera³ siê, ¿e ta widoczna na zdjêciu, by³a najbardziej wyj±tkowa i niesamowita...
A to trochê 'nowocze¶niej' podziwiam Satsukiego i¿ mimo ¿e jest arystokat± ubieraz siê 'na czasie' i z gustem..Tak± wyrafinowan± elegancj±, której ja nie potrafie znale¶æ...Widocznie przeznaczone mi s± wy³±cznie arystokratyczne stroje...Gdyby nie bylo mody Visual Kei, która wiele czerpie od arystokratów, to wygl±da³bym dziwnie, w przeciwieñstwie do niego, takiego nowoczesnego, ale z kals±...
[proszê siê nie obraziæ ^^"""""]
tak. Piêknie by³o mu w d³ugich, krêconych w³osach koloru delikatnej kawy... hmm... do tego bia³e, przypominaj±ca 'sukniê' anio³a ubranie...
... choæ siê zmieni³ i tak jest najbardziej wyrazist± osob± w zespole...
Jest elegancki, a zarazem lu¼ny, niczym nie wykreowany, nie jest odbiciem drugiego cz³owieka. Potrafi ³±czyæ stroje wizytowe np. z pieszczochami, grubymi ³añcuszkami, sygnetami w krzta³cie czaszek...
W przeciwieñstwie do reszty zespo³u (bez obrazy) wci±¿ stawia na dobry wygl±d. Niektórzy siê ju¿ tego niestety pozbyli, zwracaj±c na to mniejsz± uwagê, staj±c siê bardziej mêscy, niczym mê¿czy¼ni w europie... Zapuszczaj± brody , w czasaie kiedy twarz Satsaukiego jest wci±¿ g³adka i zadbana, a oczy delikatnie pomalowane.
Wtenczas staje siê on 'pere³k±', na której zatrzymuje swój wzrok setki fanów rentrer en soi...
...Bardzo ³adnie to uj±³e¶ Riku^^ Elegancja wci±¿ obowi±zuje u Satsukiego i mam nadziejê nadal bêdzie. A co do 'dziewczêco¶ci' Satsukeigo - tak..jest i bedzie, bo on nei toleruje 'europejskich mê¿czyzn' je¶li chodzi o wygl±d...W Japonii przyjê³o siê ju¿ po czê¶ci, ¿e taki 'europejski' wygl±d jest oble¶ny...I odpychaj±cy...
You Know me a Little (o^.~o)!
Skala g³osu tego przecudownego wokalisty jest dla mnie nie osi±galna......
You Know me a Little (o^.~o)!
A ja zamieszczê wam zdjêcie wokalistyXD jak zwykle...dal mnei wokal jest najwa¿niejszy...^^
A Satsuki ma przepiêkny g³os...
A mnie podoba isê to zdjêcie Satsukiego^^ Nie wiem jak wam...^^
Prawda, ¿e ¶liczne? ...Lubiê jego g³os i podobaj± mi isê jego w³osy...^^
Zdjêcie cudowneee Ling;) a ja dam takie;)
£adne prawda?
¶liczne^^ Bardzo mi siê podoba^^